Stoffering

Stoffering

Is de bekleding of stoffering van uw meubel toe aan vernieuwing?

Wij helpen u graag om uw meubel een nieuw jasje te geven. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw stoffen stoel of bank opnieuw stofferen, of de kussens van uw boot of caravan.

Met onze mobiele showroom komen wij graag bij u langs, zodat u een nieuwe stof naar wens kunt uitzoeken voor uw geliefde meubelstuk. Onze collectie bestaat uit zowel moderne als klassieke stoffen van verschillende materialen. 

Heeft u een antiek meubel dat u opnieuw wilt laten stofferen? Meubelreparatie Totaal is gespecialiseerd in het restaureren van antiek. Uw waardevolle stoel of bank is bij ons dus in goede handen. In onze mobiele showroom hebben wij diverse stoffen die geschikt zijn voor klassieke meubels. 

Vullingen van kussens vervangen

Is de stoffering van uw meubel nog in goede staat, maar zijn de vullingen van uw kussens aan vervanging toe? Wij kunnen de oude vullingen voor u vervangen. Dit kan met allerlei synthetische materialen zoals koudschuim, polyether of latex. Daarnaast is het mogelijk om kussens met een natuurlijke vulling zoals eendendons bij te laten vullen of vervangen. Deze vullingen worden veelal gebruikt in banken in het duurdere segment, zoals bij de merken Linteloo, Leolux en Rolf Benz. Indien gewenst vervangen wij de vullingen binnen 48 uur!

Duurzaam en kostenbesparend

U hoeft uw kostbare meubel niet te vervangen als het wat gebreken vertoont. Bij Meubelreparatie Totaal helpen we u graag om uw favoriete meubel te herstellen. Door uw meubels te laten herstellen in plaats van weg te gooien, bespaart u het klimaat een enorme hoeveelheid CO2. Samen kunnen wij dus een steentje bijdragen aan een beter milieu!

Interesse in een van onze diensten?

Kom direct met ons in contact