Meubelstoffeerder in Eindhoven

Een professionele stoffeerder nodig in Breda? Bij Meubelreparatie Totaal bent u aan het juiste adres voor het vernieuwen van uw meubelbekleding of stoffering van zowel moderne als klassieke meubelen. Al sinds jaar en dag stofferen wij meubels in Eindhoven op een professionele manier. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat nodig is om uw meubel weer in nieuwe staat te brengen. Dat doen wij tegen een scherpe prijs. Wilt u dat wij bij u langskomen? Geen probleem! Met onze mobiele showroom komen wij graag bij u langs. Een stoffeerder nodig in Breda? Neem nu contact op en maak een afspraak. Meubelstoffeerderij Meubelreparatie Totaal staat voor u klaar.

Professionele meubelstoffeerderij in Eindhoven

Het stofferen van meubels dient op een juiste en professionele manier gedaan te worden. Onze stoffeerders zitten gelukkig al jaren in het vak en weten precies wat nodig is om uw stoel of bank op de juiste manier te stofferen. Bij Meubelreparatie Totaal is uw stoel of bank dus in goede handen. Naast moderne meubels, zijn wij ook gespecialiseerd in het stofferen van het restaureren van antieke meubelen. In onze showroom hebben wij dan ook diverse stoffen die geschikt zijn voor klassieke- en moderne meubels.

Wat is stofferen en wat doet een stoffeerder?

Stofferen is het bekleden van voorwerpen met zachte stoffen. Meubelstoffeerders zijn dan ook gespecialiseerd in het bekleden van meubels. Hierbij kunt u denken aan stoelen en banken, maar ook poefen en hockers. Meubels hebben niet het eeuwige leven. Denk hierbij aan vlekken, scheuren of simpelweg beschadigingen door ouderdom. Bij ons kunt u dan ook terecht het repareren of vervangen van uw meubelbekleding, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Bent u dus op zoek naar een stoffeerder in Breda? Neem contact op en we gaan voor u aan de slag.

Een totaalpakket aan stofferen

Bij Meubelreparatie Totaal kunt u terecht voor een totaalpakket aan stofferen. Dankzij onze jarenlange ervaring is niks ons te lastig. Welk meubelstuk het ook is, wij stofferen het voor u op een professionele manier. Zo kunnen wij niet alleen uw stoffen stoel of bank opnieuw stofferen, maar ook bijvoorbeeld de kussens van uw boot of caravan. Heeft u antieke meubelen? Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van antieke meubelen in en rondom Breda.

Mobiele showroom aan huis

Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze mobiele showroom. Wij komen graag bij u langs op een afgesproken tijdstip. Onze collectie bestaat uit zowel moderne als klassieke stoffen van verschillende materialen. Zo zit er altijd een geschikte stof tussen voor uw favoriete meubel.

Goed voor het milieu

Bij Meubelreparatie Totaal helpen wij u natuurlijk graag met het stofferen van uw favoriete meubel. Wist u dat u met het laten herstellen van uw meubels niet alleen geld bespaard, maar ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu? Wilt u dus werken aan een beter klimaat? Laat dan uw meubels herstellen.

Onderhoud en reiniging van stoffen meubels

Voorkomen is altijdbeter dan genezen. Onderhoud uw stoffen meubels dus goed. U kunt uw meubels altijd stofzuigen of borstelen met een zachte borstel. Borstel dan wel met de strijkrichting mee. Voor grote vervuilingen is het nodig om te reinigen. Lees hier meer over reiniging.

Over Meubelreparatie Totaal

Bij Meubelreparatie Totaal kunt u terecht voor vrijwel alles omtrent uw meubels. Of het nu gaat om meubelrenovatie, stoffering, reiniging of leerrenovatie: bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Breda en werken zoveel mogelijk aan huis. Zoekt u een bedrijf voor meubelrenovatie, meubelreiniging of het opnieuw laten stofferen van uw stoel of bankstel in Breda? Bij Meubelreparatie Totaal bent u aan het juiste adres!

Meubels opknappen in Breda door professionele meubelstoffeerderij

Een stoffeerder nodig in Eindhoven of omgeving? Bij Meubelreparatie totaal is uw meubel in goede handen. Dat verzekeren wij u. Onze reviews liegen er niet om. Een professionele meubelstoffeerder nodig? Neem nu contact op en we helpen u graag verder met het stofferen en opnieuw bekleden van uw meubels in Eindhoven!