Leerrenovatie

Leerrenovatie

Is de leren bekleding van uw meubel versleten door ouderdom?

Of is het leer per ongeluk beschadigd? Wij helpen u graag om uw lederen meubel te herstellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om brandgaatjes, kleine scheuren of krasjes door ons vakkundig te laten repareren. 

Ook is het mogelijk om uw lederen meubels bij ons te laten reinigen. Vanwege het delicate materiaal doen wij dit met speciale reinigingsmiddelen en een machine. Vale plekken kunnen we bijwerken met een speciale lederverf.
 
Naast het reinigen en repareren van beschadigingen kunnen wij ook de vulling van de kussens voor u bijvullen. Zo bent u voorlopig weer verzekerd van het beste zitcomfort!

Renoveren van uw designmeubels

Meubelreparatie Totaal renoveert allerlei soort leer, zoals glad leer, suede of Nubuck leer. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van lederen designmeubels, zoals banken en fauteuils van de merken Linteloo, Leolux en Rolf Benz. Uw waardevolle bank of stoel is bij ons dus in goede handen. Wij zullen uw meubelstuk met de uiterste zorg behandelen. Dit alles doen wij graag zoveel mogelijk aan huis, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw meubel. 

Duurzaam & kostenbesparend

U hoeft uw kostbare meubel niet te vervangen als het wat gebreken vertoont. Bij Meubelreparatie Totaal helpen we u graag om uw favoriete meubel te herstellen. Door uw meubels te laten herstellen in plaats van weg te gooien, bespaart u het klimaat een enorme hoeveelheid CO2. Samen kunnen wij dus een steentje bijdragen aan een beter milieu!

Interesse in een van onze diensten?

Kom direct met ons in contact