Reiniging

Meubelreiniging

Ruikt uw meubel niet zo fris meer of is het in de loop der jaren verkleurd?

Zijn er per ongeluk vlekken in de stof gekomen? Wij helpen u graag om uw meubel op te frissen door middel van onze professionele meubelreinigingsservice. 

Met verschillende reinigingstechnieken kunnen wij de vlekken en grauwe kleur uit uw stoffen meubelstuk verwijderen.

Daarnaast kunnen wij een vieze of muffe geur aanpakken zodat uw meubels weer schoon en fris ruiken. Is de bekleding van uw meubel er erg slecht aan toe?

Overweeg dan om uw meubel opnieuw te laten stofferen. Wij komen graag bij u langs met onze mobiele showroom, zodat u een nieuwe stof naar wens kunt uitzoeken voor uw geliefde meubelstuk.  

Bureaustoelen reinigen

In kantoren worden bureaustoelen intensief door medewerkers gebruikt. Het is daarom verstandig om deze regelmatig te laten reinigen. Zo houdt u niet alleen de hygiëne van uw bedrijf op peil, maar verlengt u ook de levensduur van uw bedrijfsinboedel. Meubelreparatie Totaal heeft veel ervaring met het reinigen van bureaustoelen en is u graag van dienst. 

Duurzaam & kostenbesparend

U hoeft uw kostbare meubel niet te vervangen als het wat gebreken vertoont. Bij Meubelreparatie Totaal helpen we u graag om uw favoriete meubel te herstellen. Door uw meubels te laten herstellen in plaats van weg te gooien, bespaart u het klimaat een enorme hoeveelheid CO2. Samen kunnen wij dus een steentje bijdragen aan een beter milieu!

Interesse in een van onze diensten?

Kom direct met ons in contact