Meubelrenovatie

Meubelrenovatie

Heeft uw meubel beschadigingen of slechtlopende lades of deuren?

Of is er sprake van missende, loszittende of gebroken onderdelen?
Wij helpen u graag om uw meubel weer zoals vanouds te laten functioneren. 

Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw stoel lijmen en verstevigen of het binnenwerksysteem van uw bank vernieuwen. Ook restaureren wij antieken meubels, zoals ladekasten en fauteuils. Is de bekleding van uw meubel er erg slecht aan toe?

Overweeg dan om uw meubel opnieuw te laten stofferen. Wij komen graag bij u langs met onze mobiele showroom, zodat u een nieuwe stof naar wens kunt uitzoeken voor uw geliefde meubelstuk. 

Bank- & stoelreparatie

Wanneer u een bank of stoel al wat langer heeft, zit hij waarschijnlijk niet meer zo lekker als toen u hem net kocht. Het meubel begint dan mogelijk wat door te zakken, de stiknaden dreigen los te raken of de stof is op het zitvlak aan het slijten. Meubelreparatie Totaal lost graag de slijtage aan uw bank of stoel op zodat het meubel weer als nieuw aanvoelt. Zo kunnen wij de vulling van de kussens vernieuwen, stiknaden repareren of de bekleding herstellen. Dit alles doen wij graag zoveel mogelijk aan huis, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw meubel. 

Duurzaam & kostenbesparend

U hoeft uw kostbare meubel niet te vervangen als het wat gebreken vertoont. Bij Meubelreparatie Totaal helpen we u graag om uw favoriete meubel te herstellen. Door uw meubels te laten herstellen in plaats van weg te gooien, bespaart u het klimaat een enorme hoeveelheid CO2. Samen kunnen wij dus een steentje bijdragen aan een beter milieu!

Interesse in een van onze diensten?

Kom direct met ons in contact