Meubelstoffeerder in Breda

Bent u op zoek naar een professionele stoffeerder in de regio van Breda? U kunt stoppen met zoeken! Bij Meubelreparatie Totaal bent u aan het juiste adres voor het vernieuwen van uw meubelbekleding of stoffering. Al sinds jaar en dag stofferen wij meubels in Breda en daarbuiten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat nodig is om uw meubel weer in nieuwe staat te brengen. En dat tegen een eerlijke prijs. Wilt u liever blijven zitten in uw stoel? Geen probleem! Met onze mobiele showroom komen wij graag bij u langs. Een stoffeerder nodig in Breda? Aarzel niet en neem meteen contact op! Meubelstoffeerderij Meubelreparatie Totaal staat voor u klaar.

Specialistische meubelstoffeerder in Breda

Wanneer u uw meubels wilt laten stofferen dan wilt u natuurlijk dat dit ook op een professionele en vakkundige manier gebeurt. Onze stoffeerders zitten gelukkig al jaren in het vak en weten precies hoe ze uw meubel op de juiste manier moeten stofferen. Bij ons is uw stoel of bank dus in goede handen. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Naast moderne meubels, zijn wij ook gespecialiseerd in het stofferen van het restaureren van antiek. In onze showroom hebben wij diverse stoffen die geschikt zijn voor klassieke meubels.

Wat is stofferen eigenlijk?

Onder stofferen verstaan we het bekleden of bedekken van voorwerpen met zachte stoffen. Meubelstoffeerders zijn gespecialiseerd in het bekleden van meubels. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stoelen, banken poefen en hockers. In de loop der jaren maken uw meubels natuurlijk veel mee. Denk hierbij aan vlekken, scheuren of simpelweg beschadigingen door ouderdom. Bij ons kunt u dan ook terecht het repareren of vervangen van uw meubelbekleding, maar ook voor kussens en dekbedden kunt u bij ons terecht. Bent u dus op zoek naar een stoffeerder in Breda? Neem snel contact op en we helpen u verder.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bij Meubelreparatie Totaal kunt u terecht voor een totaalpakket aan stofferen. Wat het ook is, wij vernieuwen, bekleden of stofferen graag uw meubels. Dankzij onze jarenlange ervaring is niks ons te gek. Welk meubelstuk het ook is, wij stofferen het voor u. Zo kunnen wij uw stoffen stoel of bank opnieuw stofferen, maar ook bijvoorbeeld de kussens van uw boot of caravan. Heeft u antieke meubelen? Geen zorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van antieke meubelen in en rondom Breda.

Mobiele showroom

Heeft u niet zoveel tijd of zin om langs te komen? Maak dan gebruik van onze mobiele showroom. Wij komen graag bij u langs op een afgesproken tijdstip. Zo kunt u ook thuis een nieuwe stof uitzoeken naar wens. Onze collectie bestaat uit zowel moderne als klassieke stoffen van verschillende materialen. Zo zit er altijd iets geschikt voor u tussen.

Duurzaam en kostenbesparend

Bij Meubelreparatie Totaal helpen wij u natuurlijk graag met het stofferen van uw favoriete meubel. Door uw meubels te laten herstellen i.p.v. weg te gooien, bespaart u niet alleen uw portemonnee maar ook het klimaat. Wilt u dus werken aan een beter milieu? Laat dan uw meubels herstellen.

Onderhoud en reiniging

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Onderhoud uw stoffen meubels dus goed. Zo kunt u uw meubels regelmatig stofzuigen of borstelen met een zachte borstel. Borstel dan met de strijkrichting mee. Voor grote vervuilingen is het nodig om te reinigen. Uw meubels laten reinigen door een specialistisch bedrijf? Lees hier meer over reiniging.

Over Meubelreparatie Totaal

Bij Meubelreparatie Totaal kunt u terecht voor vrijwel alles omtrent uw meubels. Of het nu gaat om meubelrenovatie, stoffering, reiniging of leerrenovatie: bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Breda en werken zoveel mogelijk aan huis. Zoekt u een bedrijf voor meubelrenovatie, meubelreiniging of het opnieuw laten stofferen van uw stoel of bankstel in Breda? Bij Meubelreparatie Totaal bent u aan het juiste adres!

Meubels opknappen in Breda door professionele meubelstoffeerderij

Op zoek naar een stoffeerder in Breda? Bij ons is uw meubel in goede handen. Onze reviews liegen er niet om. Een professionele meubelstoffeerder nodig? Neem nu contact op en we helpen u graag verder met het stofferen en opnieuw bekleden van uw meubels!