Meubelstoffeerder Tilburg

Op zoek naar een betrouwbare stoffeerder in de buurt van Breda? Zoek niet verder. Bij Meubelreparatie Totaal bent u aan het juiste adres voor het vernieuwen van uw meubelbekleding of stoffering op een professionele en betrouwbare manier. Al jaren stofferen wij zowel moderne als antieke meubels in en rondom Tilburg. Dankzij al onze ervaring weten wij wat nodig is om uw meubel weer te herstellen naar nieuwstaat. Dat doen wij tegen een eerlijke prijs. Met onze mobiele showroom komen wij graag bij u langs. Een meubelstoffeerder nodig in Breda? Neem direct contact op! Meubelstoffeerderij Meubelreparatie Totaal helpt u graag verder.

Stofferen op een professionele manier

Wanneer u het stofferen van uw meubels uitbesteed dan wilt u natuurlijk dat dit ook op een professionele en goede manier gebeurt. Onze ervaren stoffeerders weten gelukkig precies hoe ze uw meubel op de juiste manier moeten stofferen. Bij ons is uw stoel of bank dus altijd in goede handen. Om wat voor meubel het nu ook gaat. Naast moderne meubels, zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in het stofferen van het restaureren van antieke meubels. In onze showroom hebben wij diverse stoffen die geschikt zijn voor klassieke meubels en moderne meubels.

Wat is stofferen precies?

Meubelstoffeerders zijn gespecialiseerd in het bekleden van meubels, zoals: stoelen, banken poefen en hockers. Het leven van een meubel is soms natuurlijk niet makkelijk. Ze krijgen dan ook veel te verduren. Denk hierbij aan vlekken, scheuren of simpelweg beschadigingen door ouderdom. Bij ons kunt u dan ook terecht het repareren of vervangen van uw meubelbekleding. Bent u dus op zoek naar een stoffeerder in Breda? Neem contact op en we gaan voor u aan de slag.

Waarom kiezen voor Meubelreparatie totaal?

Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket aan stofferen voor een scherpe prijs. Wat het ook is, wij vernieuwen, bekleden of stofferen graag uw meubels. Dankzij onze jarenlange ervaring is niks ons te gek. Welk meubelstuk het ook is, wij stofferen het voor u. Zo kunnen wij niet alleen uw stoffen stoel of bank opnieuw stofferen, maar ook bijvoorbeeld de kussens van uw boot of caravan. Heeft u antieke meubelen? Geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van antieke meubelen in en rondom Tilburg

Mobiele showroom bij u aan huis

Heeft u geen tijd om langs te komen? Wij komen graag bij u langs met onze mobiele showroom. U kunt zo ook thuis een nieuwe stof uitzoeken naar wens. Onze collectie bestaat uit moderne en klassieke stoffen van verschillende materialen. Neem contact op voor een afspraak en we komen bij u langs.

Duurzaam en goedkoper

Bij Meubelreparatie Totaal helpen wij u natuurlijk graag met het stofferen van uw favoriete meubel. Door uw meubels te laten herstellen i.p.v. weg te gooien, bespaart u niet alleen uw portemonnee maar ook het klimaat. Wilt u dus uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Koop dan geen nieuwe meubels, maar laat ze herstellen!

Onderhoud van stoffen meubels

Voorkomen is beter dan genezen. Wij raden u dus aan om juist uw stoffen meubels goed te onderhouden en reinigen. U kunt uw meubels regelmatig stofzuigen of borstelen met een zachte borstel. Borstel wel met de strijkrichting mee. Dit is beter voor het materiaal. Heeft u te maken met grote vervuilingen? Dan is het nodig om professioneel te reinigen. Uw meubels laten reinigen op de juiste manier? Lees hier meer over reiniging.

Over Meubelreparatie Totaal

Bij Meubelreparatie Totaal kunt u terecht voor vrijwel alles omtrent uw meubels. Of het nu gaat om meubelrenovatie, stoffering, reiniging of leerrenovatie: bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Breda en werken zoveel mogelijk aan huis. Zoekt u een bedrijf voor meubelrenovatie, meubelreiniging of het opnieuw laten stofferen van uw stoel of bankstel in Breda? Bij Meubelreparatie Totaal bent u aan het juiste adres!

Meubelstoffeerderij in Tilburg? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een professionele stoffeerder in Tilburg? Bij ons is uw moderne of antieke meubel altijd in goede handen. Zo vinden ook onze klanten! Bekijk hier onze reviews. Professionele meubelstoffeerder nodig in Tilburg? Neem direct contact op en we gaan aan de slag met het stofferen en opnieuw bekleden van uw meubels!